Skip to the content

Gratis LER robot

Er du ledningsejer? GIS4Mobile har i 2019 udviklet en LER robot. Specielt for denne LER robot er at den er gratis, den er driftsikker, og den kan tilpasses.

LER robotten har til opgave at besvare graveforespørgsler automatisk, i henhold til de gældende krav. Den overholde de til enhver tid gældende krav fra LER.

Gratis

GIS4Mobiles LER robot er gratis at anvende for GIS4Mobile kunder. Det vil sige hvis du er kunde hos GIS4Mobile kan du benytte LER robotten uden beregning.

Tilbuddet vil gælde for kunder som sikrer sig en aftale hurtigst muligt. P.T. garanteres gratis drift frem til 2022, som vil fremgå af kontrakten.

Virksomheder som ikke er kunde hos GIS4Mobile kan komme med på LER robotten ved at oprette en GIS4Mobile aftale, det koster fra 7500 om året, kontakt os for et tilbud. Se mere under priser.

Opsætning samt evt. tilpasning efterfølgende betales efter vor gældende timepris. 

Driftsikker

LER robotten kører i GIS4Mobile's driftsmiljø, som over de seneste 8 år har bevist sin stabilitet. Det betyder at du som ledningsejer eller dataansvarlig ikke skal bekymre dig om driften og sikkerheden - det tager vi os af.

Tilpasses

LER robotten kører kontinuert, og lytter efter graveforespørgsler. De virksomheder som benytter LER robotten har hver sin opsætning i systemet. Her kan der vælges en lang række parametre for hvorledes forespørgsler behandles, og hvordan der besvares.

Graveforespørgsler som besvares markeres som 'behandlet'. Hvis besvarelsen ikke kan dannes - der kan være en tjeneste som er nede - vil LER robot sende en besked til den driftsansvarlige og prøve igen nogle minutter senere.

Data skal være tilgængelige for programmet.

  • WFS tjeneste med ledninger eller interesseområder der angiver om der skal besvares eller ej.
  • WMS tjenester med ledningskort (ledninger, komponenter).
  • WMS tjenester med baggrundskort (typisk fra kortforsyningen). Hvis der angives 2 tjenester dannes 2 sæt kortbilag (f.eks vejkort og ortofoto).

For Ledningsejere som har ledninger og komponenter registreret i GIS4Mobile gælder at data hentes herfra. Kortlayoutet kan tilpasses fuldstændigt.

På kortbilagene som dannes angives dato og målestok og firmanavn samt andre relevante oplysninger.

Kortbilag dannes som PDF dokumenter, der sendes via email. Dokumenterne gemmes som dokumentation for udført besvarelse.

Fremtiden

LER vil stille krav om at forepørgsler besvares indenfor 2 timer. Hvis dette ikke kan gennemføres af en eller anden grund (typisk kan en tjeneste på internettet være nede) advares den driftansvarlige hos GIS4Mobile og den dataansvarlige hos virksomheden.

LER vil også stille krav om at ledningsdata leveres til LER systemet i forbindelse med en forespørgsel. Dette krav opfylder GIS4Mobile's LER robot naturligvis.

Udnyt tilbuddet nu - kontakt os:

Hvis du og din virksomhed vil være med, og benytte den gratis LER robot så kontakt os hurtigst muligt. Klik her for at kontakte GIS4Mobile.

Er I ikke allerede GIS4Mobile kunder kan vi tilbyde et LER-robot abonnement til priser fra for 7500 årligt.

Du kan også læse vores infoside om LER.

 

 

Skal vi tale sammen?

Du er velkommen til at ringe til GIS4Mobile på 40 10 10 91 - eller skriv på mail@gis4mobile.com - eller benyt kontaktformularen.